VDT Makelaardij logo

Uw woning verkopen?

Onze expertise en jarenlange ervaring helpen u bij het verkopen van uw woning tegen de beste prijs.

Als erkend makelaar in Leidschendam-Voorburg, Den Haag en omstreken kunnen wij u op verschillende manieren van dienst zijn. Zo kunnen wij een bemiddelende rol spelen bij de aan- en verkoop van onroerende zaken, zoals we dat ook doen bij de verhuur van onroerende zaken. Ook voor taxaties, doet u een beroep op Van der Togt. Tenslotte kunt u ook het commercieel beheer van verhuurde en leegstaande panden prima aan ons overlaten.

advies-makelaar-van-der-togt

Op van der Togt Makelaardij doet u nooit tevergeefs een beroep. Als u van plan bent een woning aan te kopen, is het verstandig om zaken te doen met ons. Dat vraagt een investering, maar die verdient u snel terug. Als geen ander is Van der Togt makelaardij uit Voorburg namelijk in staat om op uiterst professionele en zakelijke wijze over de koop van uw droomhuis te onderhandelen.

In de praktijk is dat namelijk een vak apart. Bovendien bent u zelf wellicht te emotioneel betrokken bij zowel de aan- en verkoop van een huis.

De gespecialiseerde makelaar uit Leidschendam-Voorburg ziet niets over het hoofd, hij kent de kleine lettertjes en ook de trucs die de verkoopmakelaar probeert toe te passen. Bovendien is hij op de hoogte van de huizenprijzen in de regio (o.a. Den Haag/Leidschendam-Voorburg/Rijswijk/Nootdorp/Wassenaar/Zoetermeer/3B-regio) en kan de makelaar uitstekend inschatten wat een reële prijs is voor uw woning. In alles zal de specialist uit Leidschendam-Voorburg uw belangen behartigen en er alles aan doen om uw droomhuis voor een zo aantrekkelijk mogelijke prijs in handen te krijgen.

Van der Togt Makelaardij heeft een zeer groot netwerk

Uw belangen worden behartigd

Van der Togt in Voorburg zal uw belangen zo goed mogelijk behartigen en zorgt bovendien voor ontzorging. Wij als specialist in de omgeving van Voorburg, Den Haag en andere steden in Haaglanden houden steeds de controle en zijn uitermate flexibel. De aan- en verkoop van een huis is niet zomaar iets. Wij begrijpen dat en zijn daarom ook graag bereikbaar voor uw vragen. Neem gerust contact op.

Word ook een tevreden klant

Samen verkopen we uw huidige woning voor de beste prijs!