070-2210323     info@vdtmakelaardij.nl

Taxatie voorburg

  • Taxatie Voorburg

Taxatie makelaar in Voorburg

Als u op zoek bent naar een taxatie specialist in Voorburg, dan zoekt u ons, Van der Togt Makelaardij. U kunt om verschillende redenen een waardevolle taxatie in Leidschendam-Voorburg, Den Haag en omstreken laten uitvoeren. Een taxatierapport gebruik je in de meeste gevallen voor het aanvragen van een hypothecaire geldlening.

Wij verzorgen graag de taxaties in de omgeving van Leidschendam-Voorburg, Den Haag en omstreken en wij leveren voor u een erkend, professioneel en zorgvuldig opgesteld taxatierapport.

Wij bieden u een erkend taxateur

Erkend? Jazeker, want geldverstrekkers eisen dat een taxatie wordt uitgevoerd door een erkend taxateur. Omdat onze taxateur is ingeschreven bij het Nederlands Register Vastgoed taxateurs (NRVT) zal elke instantie ons taxatierapport accepteren en als betrouwbaar beschouwen. Overigens kunt u ook een taxatie in Haaglanden en omgeving laten uitvoeren vanwege een scheiding en bij overlijden, als er zaken verdeeld moeten worden. Maar ook bij het bepalen van de economische waarde voor de Belastingdienst of als u beroep aan wilt tekenen tegen de vastgestelde WOZ-waarde. Wij staan u in alle gevallen op deskundige wijze bij en leveren altijd een gedegen, goed onderbouwd en waardevol taxatierapport voor onze klanten.

Taxateur legt bevindingen vast in een taxatierapport

De taxateur legt de bevindingen van de taxatie vast in een taxatierapport, die u vervolgens aan de hypotheekverstrekker kunt overleggen. Met een gedegen rapport vergroot u de kans om een aantrekkelijke hypotheek af te sluiten, zonder taxatierapport van een officieel erkende makelaar is de kans op een hypotheek klein. Tijdens de taxatie in de omgeving van  Leidschendam-Voorburg, Den Haag en omstreken let de erkende taxateur op een aantal zeer specifieke zaken in en rond de woning, die van belang zijn voor het doen van een volledige taxatie.

In het taxatierapport zal onze taxateur ingaan op de staat en het onderhoud van de woning, de inhoud en oppervlakte en de mate van isolatie. Ook legt onze taxateur de bevindingen op het gebied van de constructie van het huis vast en ook de kwaliteit van gebruikte materialen waarmee de woning is gebouwd. Ook wordt onderzocht of er bepaalde rechten en plichten rusten op de grond waarop het huis staat en wordt de ligging van de woning beschreven in het taxatierapport. De omgeving komt eveneens aan de orde, zoals ook de prijsontwikkelingen in de markt genoemd worden, de huizenprijzen in de directe omgeving en de prijs die gevraagd wordt voor een vergelijkbare woning in de buurt, op basis van eerder gesloten transacties. Ook het bestemmingsplan komt in het taxatierapport nadrukkelijk aan de orde. Voor een waardevolle taxatie voor uw woning kunt u bij ons terecht. Neem graag contact met ons op, zodat wij met u de mogelijkheden verder mogen verkennen. 

 

Neem contact op