070-2210323     info@vdtmakelaardij.nl

Makelaar Voorburg

  • Makelaar Voorburg

Makelaar Voorburg

Als erkend makelaar in Leidschendam-Voorburg, Den Haag en omstreken kunnen wij u op verschillende manieren van dienst zijn. Zo kunnen wij een bemiddelende rol spelen bij de aan- en verkoop van onroerende zaken, zoals we dat ook doen bij de verhuur van onroerende zaken. Ook voor taxaties, al dan niet met NWWI/NHG, doe je een beroep op ons, dé makelaar in Leidschendam-Voorburg, Den Haag en omstreken. Tenslotte kunt u ook het commercieel beheer van verhuurde en leegstaande panden prima aan ons overlaten.

U verdient de investering in de makelaar in Leidschendam-Voorburg, Den Haag en omstreken snel terug

Op de makelaar in Leidschendam-Voorburg, Den Haag en omstreken doet u nooit tevergeefs een beroep. Zeker als u van plan bent een woning, winkel, kantoor of bedrijfsruimte aan te kopen, is het verstandig om zaken te doen met de makelaar in Leidschendam-Voorburg, Den Haag en omstreken. Dat vraagt inderdaad een investering, maar die verdient u snel terug. Als geen ander is Van der Togt makelaardij  uit Voorburg namelijk in staat om op uiterst professionele en zakelijke wijze over de koop van uw droomhuis te onderhandelen. In de praktijk is dat namelijk een vak apart. Bovendien bent u zelf wellicht te emotioneel betrokken bij zowel de aan- en verkoop van een huis. De gespecialiseerde makelaar uit Voorburg ziet niets over het hoofd, hij kent de kleine lettertjes en ook de trucs die de verkoopmakelaar probeert toe te passen. Bovendien is de makelaar uit Voorburg op de hoogte van de huizenprijzen in de regio en kan de makelaar uitstekend inschatten wat een reële prijs is voor uw woning. In alles zal de specialist uit Voorburg uw belangen behartigen en er alles aan doen om uw droomhuis voor een zo aantrekkelijk mogelijke prijs in handen te krijgen.

Van der Togt Makelaardij heeft een zeer groot netwerk

Bent u op zoek naar een huurhuis? Geef bij de makelaar uit Voorburg aan wat u precies zoekt en maak gebruik van onze kennis en expertise. Vervolgens zal Van der Togt Makelaardij voor u op zoek gaan. Daarbij kunt u rekenen op een heel groot netwerk. Wat betreft het zoeken van een geschikte huurwoning wordt gewerkt op basis van ‘no cure, no pay’. U betaalt dus alleen als de makelaar uit Voorburg en omstreken daadwerkelijk een ruimte voor u weet te vinden.

Uw belangen worden behartigd

Van der Togt in Voorburg zal uw belangen zo goed mogelijk behartigen en zorgt bovendien voor ontzorging. Wij als specialist in de omgeving van Voorburg, Den Haag en andere steden in Haaglanden houden steeds de controle en zijn uitermate flexibel. De aan- en verkoop van een huis is niet zomaar iets. Wij begrijpen dat en zijn daarom ook graag bereikbaar voor uw vragen. Neem gerust contact op.

 

Neem contact op