VDT Makelaardij logo

Bent u toe aan een nieuwe plek?

Samen vinden wij de de perfecte match.

Aankoopmakelaar

Overweegt u een huis te kopen? Dan helpt Van der Togt Makelaardij u graag bij dit proces. Als partner hebben wij bij de aankoop van uw droomhuis niet alleen als eerste toegang tot nieuw aanbod, maar bieden ook zekerheid op bouwkundige en juridische aspecten van een huis. Dit verkleint de risico’s en voorkomt stress en problemen achteraf.

Onze aankoopbegeleiding is maatwerk, afgestemd op uw woonwensen en betrokkenheid. Wil je jouw kansen vergroten en onbezorgd genieten van jouw nieuwe woning? Plan dan nu een vrijblijvend adviesgesprek in.

VDT Makelaardij aankoopmakelaar Den Haag

Vertel ons uw woonwensen

Maak kosteloos en vrijblijvend een afspraak met een aankoopmakelaar van Van der Togt Makelaardij.

Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken wij uw woonwensen en komt uw droomhuis dichterbij.

Van der Togt Makelaardij Den Haag & Voorburg

Waarom kiezen voor een aankoopmakelaar?

Het inschakelen van een aankoopmakelaar, is dat niet duur? Natuurlijk is het een investering. Maar waarschijnlijk wel de meest lucratieve beslissing die u kunt maken. Koelbloedig en professioneel onderhandelen is niet uw ding. Ook wilt u voorkomen dat er zaken over het hoofd worden gezien. Voorbeelden? Erfdienstbaarheden, kwalitatieve verplichtingen, huisvestingsregels, monumentenwet.

Daar komt bij dat een aankoopmakelaar de vele “trucjes” van een verkopend makelaar doorziet. Hoewel in de vorige alinea gemeld wordt dat de meest voor de hand liggende reden om een aankoopmakelaar niet in te schakelen geldbesparing is, is het in de praktijk vaak zo dat de kosten van het inschakelen van een aankoopmakelaar méér dan worden terugverdiend door het onderhandelingsresultaat.

Word ook een tevreden klant

Samen vinden we uw droomhuis!