070-2210323     info@vdtmakelaardij.nl

Huur

Wonen in de regio Haaglanden? Natuurlijk met van der Togt Makelaardij !

Van der Togt Makelaardij is HET kantoor dat voor jou de “speld in de hooiberg” vindt.
Onze makelaars staan voor je klaar om aan de hand van jouw wensenpakket die woning te vinden die daar bij aansluit. En ga er maar vanuit dat we die woning vinden want ons jarenlang zorgvuldig opgebouwde netwerk zorgt ervoor dat we kunnen putten uit een grote diversiteit aan objecten.

Start vandaag en profiteer van:

  • No cure no pay; pas betalen nadat wij een woning voor je hebben gevonden die aan jouw wensen voldoet;
  • Van der Togt Makelaardij is er voor jou en behartigt jouw belangen;
  • Wij controleren de verhuurder;
  • Bezichtigen s ‘avonds of in het weekend ook mogelijk;
  • Gratis extra pakket aan diensten voor je nieuwe woning.

No cure no pay
Nadat wij de geschikte huurwoning hebben gevonden en het huurcontract is opgesteld ben je ons een bemiddelingsvergoeding verschuldigd ter grootte van één maand huur exclusief 21% BTW. Zolang de “match” niet is gemaakt ben je ons dus geen kosten verschuldigd.

Van der Togt Makelaardij is er voor jou
Om een woning te kunnen huren dien je als huurder bepaalde documenten te overleggen. Denk hierbij onder andere aan een identiteitsbewijs en inkomensbescheiden. Wij helpen je met het verzamelen van de juiste bescheiden en kunnen jou op deze manier als huurder zo goed mogelijk presenteren bij de verhuurder. Daarnaast zorgen we er voor dat alle afspraken tussen jou en de verhuurder op de juiste manier worden vastgelegd in de huurovereenkomst. Als het dan eindelijk zo ver is dat je de woning kunt gaan betrekken zorgen wij voor de opmaak van een inspectierapport. Hierin worden o.a. beschadigingen of onvolkomenheden van de woning aangegeven die er al zijn op de huuringangsdatum. Op deze manier wordt vastgelegd dat je bij een eventueel vertrek uit de woning niet voor deze zaken verantwoordelijk kunt worden gehouden.

Controle verhuurder
Wij controleren of de verhuurder ook daadwerkelijk mag verhuren en of de woning aan de gestelde eisen voldoet. Denk hierbij aan vergunningen, recht van eventuele onderverhuur etc.

Avond en weekend afspraken
Wij begrijpen heel goed dat je je niet altijd overdag kunt vrijmaken om een woning te bezichtigen. Je bent waarschijnlijk hard aan het werk. Daarom kun je je ook een leuke woning veroorloven. Als je overdag eens wat krap in jouw tijd zit kan er op afspraak ook ’s avonds of in het weekend bezichtigd worden.

Gratis extra dienstenpakket
In onze introductie vertelden wij al over ons omvangrijke netwerk. Hierdoor zijn wij in staat je in contact te brengen met wonen-gerelateerde bedrijven die je tegen aantrekkelijke tarieven van dienst kunnen zijn. Denk hierbij aan verhuizers, aannemers, schoonmaakbedrijven etc. Daarnaast kunnen wij behulpzaam zijn bij het aanvragen van elektriciteit, gas en water.

Van der Togt Makelaardij voor verhuurders
Wilt u uw woning ook presenteren aan onze bezoekers? Neemt u dan contact op met ons kantoor zodat wij uw woning aan ons bestand op internet kunnen toevoegen