VDT Makelaardij logo

Uw partner voor het vinden van uw droomwoning in Den Haag!

Bent u een expat die op zoek is naar een prachtige woning in het bruisende Den Haag? Zoek niet verder! Bij Van der Togt Makelaardij begrijpen we dat het vinden van de perfecte woning in een nieuwe stad een spannende uitdaging kan zijn. Wij zijn er trots op om u als expat te ondersteunen bij elke stap van uw zoektocht naar een comfortabel thuis in Den Haag.

advies-makelaar-van-der-togt

Waarom kiezen voor VDT Makelaardij?

  1. Ervaring en Expertise: Met jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt van Den Haag, hebben we diepgaande kennis van de lokale markttrends en het uitgebreide woningaanbod. Ons team van deskundige makelaars zal u voorzien van waardevol advies en begeleiding om uw ideale woning te vinden.
  2. Maatwerk voor Expats: We begrijpen dat expats unieke behoeften hebben bij het vinden van een woning in een nieuwe omgeving. Ons team spreekt meerdere talen en is volledig toegewijd aan het begrijpen van uw specifieke wensen, zodat we een selectie van woningen kunnen aanbieden die perfect bij uw levensstijl en voorkeuren passen.
  3. Uitgebreide Woningselectie: Of u nu op zoek bent naar een modern appartement in het centrum van Den Haag, een sfeervolle woning in een groene buitenwijk of een luxe penthouse met uitzicht op zee, we hebben een uitgebreide selectie van woningen om uit te kiezen.
  4. Vlotte en Transparante Service: Bij Van der Togt Makelaardij stellen we klanttevredenheid voorop. We zorgen voor een vlotte en transparante ervaring, van het inplannen van bezichtigingen tot het begeleiden van het gehele aankoopproces, zodat u zich comfortabel voelt bij elke stap.
taxatie Van der Togt makelaardij

Onze speciale diensten voor expats

  1. Persoonlijke Begeleiding: Onze toegewijde makelaars zullen u bij elke stap begeleiden, van het zoeken naar geschikte woningen tot het afronden van de huurovereenkomst of aankoop van uw nieuwe woning.
  2. Virtuele Bezichtigingen: Als u zich nog niet in Den Haag bevindt of beperkt tijd heeft, kunnen we virtuele bezichtigingen regelen, zodat u op afstand een goed beeld krijgt van de woningen.
  3. Informatie over Buurten: We voorzien u van gedetailleerde informatie over verschillende buurten in Den Haag, zodat u de omgeving kunt verkennen en een weloverwogen beslissing kunt nemen.
  4. Netwerk van Experts: Naast ons team van makelaars hebben we een breed netwerk van experts, zoals juridische adviseurs en financiële specialisten, die u kunnen bijstaan bij belangrijke beslissingen.

Neem vandaag nog contact met ons op!