070-2210323     info@vdtmakelaardij.nl

Corona virus

Maatregelen Corona Virus

Vanwege het Coronavirus nemen wij als makelaarskantoor – waarbinnen wij dagelijks te maken hebben met veel fysieke contacten – uiteraard onze verantwoordelijkheden omwille van uw en onze eigen gezondheid. Wij zijn ons ervan bewust dat de huidige opgelegde maatregelen en richtlijnen van het RIVM alleen kans van slagen heeft het virus beheersbaar te krijgen wanneer wij ons allen aan de afspraken houden.

Voor dit moment willen wij al onze medemensen veel sterkte en vooral veel gezondheid toewensen. Met inachtneming van de maatregelen hopen wij u een veilig en vooral een gezond thuis te kunnen blijven bieden. Want uw en onze eigen gezondheid heeft onze allerhoogste prioriteit. Wij houden de ­­­­­­richtlijnen en adviezen van het RIVM en onze brancheorganisatie VBO nauwlettend in de gaten en volgen deze op.

Bereikbaarheid
Ons kantoor is op afspraak te bezoeken. Twijfelt u over uw gezondheid wanneer u een afspraak met ons heeft, laat ons dit dan direct weten. Uiteraard zijn wij, zoals u van ons gewend bent, zowel telefonisch als per e-mail gewoon bereikbaar.

Bezichtigingen
Bezichtigingen gaan door onder strikte voorzorgsmaatregelen:

  • er worden geen handen geschud;
  • wij houden minimaal 1,5 meter afstand van elkaar;
  • per afspraak zijn maximaal 2 personen welkom;
  • u dient op tijd te komen zodat meerdere afspraken elkaar niet overlappen;
  • wij doen deuren open en dicht, u blijft overal vanaf.

In het geval dat onze opdrachtgever op dit moment geen kijkers wenst, respecteren wij dit. Vertoont u symptomen zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoest of heeft u verhoging of koorts? Neem dan contact op voor het maken van een nieuwe afspraak.

Waardebepalingen/kennismakingsgesprek
Wilt u uw woning verkopen? Ook dan kunt u zoals gewoonlijk contact met ons opnemen (telefonisch of via e-mail). Tijdens ons kennismakingsgesprek zullen wij geen handen schudden en houden wij afstand. Verder informeren en adviseren wij u als gebruikelijk en nemen wij de tijd voor u, zeker in deze bizarre tijd. Daarnaast is het mogelijk een video-afspraak in te plannen via Skype, Facetime of Whatsapp.

Taxaties
Taxatie-opnames gaan door met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM:

  • er worden geen handen geschud;
  • wij houden minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Daar waar de eigenaar van een woning geen taxateur wenst, respecteren wij dit.


Eigendomsoverdracht
Normaliter staan wij onze opdrachtgevers bij het transport van de woning terzijde. Om zoveel mogelijk persoonlijk contact te vermijden, zullen wij in het belang van eenieders gezondheid tot 6 april 2020 óf wanneer tussentijds anders wordt besloten, niet bij de notaris aanwezig zijn. Wij vragen u om begrip hiervoor.

Inspectie
Inspecties worden net als gewoonlijk gepland, echter onder de strikte voorwaarden en richtlijnen van het RIVM. Hierbij gelden dezelfde voorzorgsmaatregelen als bij bezichtigingen.

Als laatste willen wij u meegeven goed op uzelf te blijven passen, was regelmatig uw handen, houdt afstand van elkaar en leef gezond. Wij kijken er naar uit u, zodra de Corona-virus perikelen onder controle zijn, als vanouds de hand te schudden